Noční chodec

Noční chodec

Anotace: ...

Procházím městem, nohy mě zebou,
přemýšlím věčně, proč vzal jsi mě s sebou.

V hospodě sedíme, hledíme na sebe,
proč radši nejdeme dívat se na nebe?
Na hvězdy, na měsíc, na skrytý osud…
Už to dál nesnesu, musím hned odsud!

Procházím městem, nohy mě zebou,
přemýšlím věčně, proč vzal jsi mě s sebou…
Autor Tessap, 03.11.2007
Přečteno 404x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to znám,ale basnička hezká možná bych jí měla dát někomu přečíst.:-)

03.11.2007 10:23:00 | Martanka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí