Proč se musím pořád smát...

Proč se musím pořád smát...

Anotace: Každý hrdě hlásá,že nenávidí přetvářku.Za pravdu je přitom člověk trestán.Všichni se teda vlastně přetvařujou.

Proč se musím pořád smát?
S úsměvem jde všechno líp...
Jenže já teď akorát
mám chuť brečet,něco rozmlátit.

Proč se musím pořád smát?
Prý lidi nenávidí přetvářku.
Mám svou pravou tvář ukázat?
Neznamená to snad v tomhle světě porážku?

Nechci se prostě pořád smát.
Ale když křičím nebo pláču tak mi nadáváte
a tak se budu radši dál přetvařovat.
A vám to nevadí...pravdu totiž stejně nečekáte.
Autor mosquito, 03.11.2007
Přečteno 265x
Tipy 2
Poslední tipující: Bíša, Já Esther Ruth
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pravda pravda... je to krušné s pravdou v dnešních dnech.

03.11.2007 16:39:00 | Já Esther Ruth

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí