klaunova zpověď

klaunova zpověď

Anotace: láska je v nás ...........

Sbírka: Co skrýváš za víčky??

šel světem mladý klaun
každý mu říkal" šašku"
ač nikým nevyzván
vydal se hledat lásku...

rozdával lidem radost, smích
i když v očích slzy stály
však lásku nedal žádný z nich
a jenom se mu smáli

smáli se lidé stále víc
už na čele má vrásky
slz, úsměvů dal na tisíc
však neokusil lásky

on lidem rozdal srdíčko
kousek je v každém z nás
já prosím za něj maličko
ať přijde láska zas...
Autor oli, 01.06.2005
Přečteno 488x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

I já si jak klaun připadám,
však spoustu lásky
ještě v srdci mám.

13.09.2005 10:03:00 | takova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí