Nechat slzy ve vodopád....v úlevu téci...

Nechat slzy ve vodopád....v úlevu téci...

Anotace: ..stres je svině...a nejlépe se překonává šeptnutím do milujícího ouška

Vodopád sráží
Tě na kolena.
Voda dráždí
a přitom o Tě pečuje jako pěna.
Miliony kapek
smáčí tělo Tvé.
Propadáš stresu
...už je v duši,hlavě Tvé.
Hlava točí se,
ztrácíš pevnoou půdu pod nohama
...ztrácíš se v tom víru.
Utíkej....utíkej,
do krajiny míru,
sic za rohem čeká tě tma,
mrazící jako ledu kra.
Do kolotoče sis nastoupila
..takový jest pocit máš.
Ten cykluus,tak vyčerpatelný
důvěrně znáš.
Opřít do větru toužíš
tělo své.
Předat mu starosti své
...jen do ouška pošeptat
je tiše.
Do rukou jeho padnout
odevzdaně,
bez hany a bázně
....nechat slzy ve vodopád
....v úlevu téci.
Autor Haydée, 03.11.2007
Přečteno 353x
Tipy 4
Poslední tipující: excited, Bíša
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Koukám,že vážně ano...tak doufám,že mě zase múza políbí a budeme moct slavit další jubileum:)

09.12.2007 21:57:00 | Haydée

A byla to Tvá jubielní 100. báseň.

09.12.2007 21:53:00 | Bíša

:+)

03.11.2007 23:38:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí