Usínající básník

Usínající básník

Anotace: Koukám na zatažené žaluzie..přchází můza

Usínající básník
Světlo pouličních lamp
dopadá do místnosti.
Jsem žena vamp,
toužící po blízkosti.
Jako černá vrána
sedím na posteli sama
v tichém koutě,
přemýšlejíc rmoutě.
Co bude po krásném snu,
až probudím se do dnu?
Po snu sladkém,opojném,
ne však příliš reálném?
Oči se mi klíží,
únava se blíží.
Tak mi přišlo na mysl-
má to vůbec smysl???
Autor Iz, 03.11.2007
Přečteno 274x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí