Automatický text

Automatický text

Anotace: Náhlé emoce..

Náhlé emoce..

Sežeřeš mě a pohltíš ve svých útrobách,
čekám na tvůj příchod,
modlím se doufám,
že to bude brzy.
Cítím jak se blíží tvůj chladný dech,
jeho zápach cítím všemi kousky těla.
Tvé kroky rezonují v mých žilách,
a já čekám na naplnění.
Jsi smrt,
která se mi vkrádá denně do spánku,
jsi krev obětních beránků,
jsi zabiják živých,
jsi ďábel, který po obětování mizí.
Cítím a už necítím,
toužím a už netoužím.
Čekám až mě zabiješ,
sežereš a vyplivneš.
Duše bolí,
tak co s tím,
ty víš, že já se ti podvolím.
Jsi se mnou a já s tebou,
aspoň teď, když jdu temnotou,
jsi při mně a já to vím,
neboj se, že si toho necením!
Děkuji ti, můj milý,
za to, co jsme spolu prožili.
Děkuji ti, odejdi,
teď už nejsme žádné "my".
Autor LOMI, 04.11.2007
Přečteno 306x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí