Automatický text

Automatický text

Anotace: Špína..

Špína..

Umři ty zrůdo,
jenže já nechci,
ale ty musíš,
nic nemusím na tvůj povel.
Ale já jsem zákon,
tak si podetni kořen!
Nezmůžeš nic,
mám sílu a chci žít.
Nechceš a nemůžeš,
já vím, že ty umřeš.
Zahyneš dnes
a budeš v zemi jak prašivej pes.
Zahyneš, zdechneš,
v zemi se ani nehneš.
Nezbude nic,
jen já budu mít klíč.
Nechám tě v zemi
jak shnilé kořeny.
Maso ti ožerou,
olezou červi,
tak ti říkám:
"Už konečně zhebni!"
Autor LOMI, 04.11.2007
Přečteno 309x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí