Mysl je iluze

Mysl je iluze

Anotace: Podívejte se na vlastni skutky a podle sebe posuzujte ostatni. Jsou cestnejsi lide nez ty sam, ale jsou i horsi. Proto dobre zkoumej lidi v tvem okoli.

Na co myslím, když se sám ničím??
Jak se cítím, když mě obviňuješ??
Teď se dívám do zrcadla, nepatřím do žádné party!!
Já raději stojím vzadu,
a vybírám nejistou cestu.

Nechci být jako oni,
nechci být hlupák,
nemyslím si, že je tvůj život obyčejný,
jsi jen odlišná jako já.

Ale nikdy nebudu jako ty,
nenásleduji jistou cestu,
slepý vede vidomé,
ale já jdu nejistou cestou

Cítíš se uvolněně mezi hromadou lidí,
co vidíš na jejich skutcích??
Já věřím v pevnou oporu,
Šíleně mě odrazuje, ale já jsem na to pyšný.
Autor Breg, 04.11.2007
Přečteno 350x
Tipy 4
Poslední tipující: pejrak, Solvo
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí