Pro přítele, co toho má nějak moc...

Pro přítele, co toho má nějak moc...

Anotace: ...

Nevzdávej to, příteli !
(budu se taky snažit)

Zůstaň dítětem,
co sní o princezně
(nasadím si korunku)

Buď klukem,
co zírá s úžasem
do výstřihu svojí třídní
(rozepnu si o knoflíček víc)

Nesnaž se být seriózní,
a žít podle data v občance
(vyhnu se zrcadlu)

Plač, když chceš Ty,
a ne když se to hodí
(otřu Ti slzy)

Směj se nahlas
a kašli na lidi,
co se otáčejí
(otřu i svoje slzy )

Drž se svého stylu,
moc Ti to sluší,
jak provokuješ okolí
(začnu se líbit sama sobě)

Miluj ty, co Tě milují,
zapomeň na zamilovanost,
ale mysli na Vztah
(budu Tě následovat)
Autor spare, 04.11.2007
Přečteno 443x
Tipy 16
Poslední tipující: Pája Black, Monsignore, isisleo, cevert, WhiteSkull, jiljovský, loveSKA
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:-)

05.11.2007 14:42:00 | Monsignore

:-)

05.11.2007 09:13:00 | isisleo

Nádherný, a že kluci zůstanou kluky pořád a že potřebují někoho za sebou, o tom už nyní, díky tvé básni,už vůbec nepochybuji..1*

05.11.2007 08:26:00 | cevert

...tak jo :) ...

04.11.2007 15:41:00 | WhiteSkull

Krásně napsaná báseň, bez výhrad.

04.11.2007 15:40:00 | jiljovský

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí