Zvony

Zvony

Anotace: ...

Až uslyšíš zvony hrát,
Za mramorového dne
Kdy nebude se nikdo smát
a Kde svět kvůli sobě hyne

Tam čeká tě on
jenž tvůj polibek vyhlíží
hruď mu bije, divý zvon
jiným směrem nemíří

Náruč jeho náruživá
dychtí jen po tvém obětí
jsi jeho voda živá
a nic to nikdy nezmění

Pouhý dotek tvých rtů
může rozpustit led
ale já z tebe celý žhnu
znamenáš pro mě celý svět

Ale otázkou zůstává
Kde tě naleznu
v hlavě zbyla dírka mrňavá
se západem už jen zhynu!
Autor Zeminov, 04.11.2007
Přečteno 290x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí