Víra

Víra

Anotace: Skvělé kamarádce Lence Ladnarové

Víra je ruka,která svírá druhou,
víra je jasná záře hvězd,
cesta jež končí jasnou duhou,
víra je směr,který má tě vést
do krajů snů a naděje,
víra je světelná závěje.

Víra je duše a srdce tvé asi,
víra je plná naděje krásy,
pojí se s láskou a přátelstvím,
spařadena nejsladším tajemstvím.

V tajemství blízkých srdcí se skví,
v nichž navěky budeš už plát,
vždyť mít v srdci tvé milé přátelství
- to je slunko,jež začalo hřát...
Autor Akrij8, 04.11.2007
Přečteno 391x
Tipy 2
Poslední tipující: klajusenka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Taková do památníčku...

04.11.2007 12:06:00 | Ayla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí