Vztahy

Vztahy

Anotace: mezilidské

Jaké a o čem jsou,
když rodiče se nesnesou?
Když jeden druhého má rád
a najednou ho nechce znát?
Nebo když sourozenci,
se mezi sebou perou?
Když v práci tě serou
a sousedé tě žerou
a člověk na člověka jako pes?
Není to snadné žíti dnes.
Všechno je drahé,peněz málo
není nic,co by tě hřálo,
nemůžeš najít práci,
chuť do života se ztrácí,
hlavně,že jsme volní
jako ti ptáci!
Autor takova, 02.06.2005
Přečteno 335x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí