Přátelům ...

Přátelům ...

Anotace: ...to když si člověk uvědomí, že má přátele ... a jak moc je to báječný :o)

Hodiny tiše zpívají
Moudré písně
Které uslyšíš
Když máš prožitý
Ten „správný“ kus života

Touhu …Rozkoš …Souznění
Bolest …Ztrátu …Čekání
Neznalost …Radost …poznání

Proto vzdávám teď hold přátelství!

Přítel je ten
Před kterým se nestydíme
Za své slzy

Přítel je ten
Kdo nezávidí
Když máme radost

Přítel je ten
Kdo mlčí a přesto víme
Že je s námi

Přítel je ten
Od koho nás neurazí
vyřčená kritika

Hodiny tiše zpívají
Píseň pro přátele
Díky za to
Že jste :o)
Autor Beepat, 04.11.2007
Přečteno 512x
Tipy 5
Poslední tipující: pavlis, Cecilka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..není, co více k tomu dodat....krásně vystiženo...
...

11.11.2007 14:49:00 | Aniba

ano, Přátelství,
to s velkým P
je nad všechny světa drahokamy...
protože Přátelé
se neztrácejí...
a mnohdy i díky nim jsme tady...

jupíííí, to je dobře, že zase píšeš!!!

07.11.2007 21:28:00 | Cecilka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí