Proč

Proč

Anotace: život je samá otázka...

Proč musí láska bolet?
Proč dávám tam kde odmítají?
Proč nechci skončit tohle trápení?
Proč tu sedím v temnotě z níž není úniku?
Proč sama sebe nenávidím?
Proč ubližuji těm co umě stojí a co mě chrání?
Proč mám v ruce nůž?
Proč teče mi krev po rukou?
Proč, proč, proč...
Autor feenuit, 04.11.2007
Přečteno 316x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí