Změna

Změna

Anotace: změna je život

Jednou jsi nahoře, jednou jsi dole,
nakonec skončíš na kuchyňském stole.
Z očí ti tečou slzy jak hrachy,
po aktu hodí ti na postel prachy.
Hned jak on vypadne, zvedneš se ze země,
vezmeš si peníze, odejdeš vzpřímeně.
Další den najdeš si jiného,
prachy jsou potřeba, chceš něco nového.
Autor feenuit, 04.11.2007
Přečteno 245x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí