Pády

Pády

Anotace: Co já vím? Ale možná to tak nějak bude.

Dlážděný chodník
na ulici tvého žití
není tak rovný jak se zdá.

Ne každý kámen,
ne každý okamžik,
do mozaiky hladce zapadá.

Zakopneš poprvé,
první rozbitý loket nebo nos.
Najde se někdo, kdo ruku ti podá.

Zakopneš podruhé,
začnou se ti smát.
Možná někdo prohodí slova lítostivá.

Přijdou další pády,
zdá se, že už tolik nekrvácíš.
Kvítek bolesti v tobě uvadá.

Až přijde poslední
a tobě se nepodaří vstát,
vrátíš se na začátek.
Autor Písnička, 02.06.2005
Přečteno 478x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí