Dobrovolné..

Dobrovolné..

Anotace: "K"

Dobrovolné spoutání,
v dýchání mi nebrání,
když Tvé vlasy havraní,
po lících mě pohladí.

Dobrovolné držení,
přechází hravě v učení,
že není vždy jen mučení,
když pociťuješ bušení.

Tam dole v podhrudí..

Dobrovolné trápení,
kdy oči steskem nevidí,
ty dlouhé dny tak nevlídný,
když klesnou křídla motýlí..

Nám dvou..

Dobrovolné milovaní,
a upřímné darování,
bez zbytečného slibování,
nic dál mi v cestě nebrání..

Říct Ti, mám Tě víc jak ráda..
Autor Analisieren, 04.11.2007
Přečteno 265x
Tipy 3
Poslední tipující: malá čarodejnice wiggová netopýrková, vapiti
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí