...sami nazvěte

...sami nazvěte

Anotace: Dnes bez anotace

Všichni sladce sníme ijá ted sním
Probuzení, o kterém víme,
už se nevrátí.

Proto píši mezi řádky, tento hořký rým,
poslouchám hudbu slastně trpkou,
a doufám,že se
zas otočím.
Z podsvětí nebeského, posílám vám telegram,
říkám co stalo se a stát se mělo,
říkám,jak cítím to dál.
Sama, nejsem,
sedím a bádám po hvězdách,
křídlech andělských peřejí,jedné Terezky..
a po křídlech,
černých vran.

Úvaha, co zděluje..pocity..netqelé,
úvaha co zděluje,sladké mamné peřeje.

Oči,,
Zvolna víčka padají,
usínám..bez koustě váhání..
Usínám a odcházím do vůně snů,,
Usínám vstříct,,,SnaD novým dnům
Autor anrUth, 04.11.2007
Přečteno 229x
Tipy 1
Poslední tipující: pejrak
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí