Jsi...

Jsi...

Anotace: Odvaha, nebo zbabělost...?

Jsi…
…jako hvězda, která vzhůru padá,
jako kočka, co má mléko ráda,
jako slunce, co se z nebe směje,
jako píseň, co Tě rozehřeje…

…říkal vždycky před spaním.

Teď sedí a mlčí,
slova jsou vyřčená,
jen sedí a brečí,
její mysl je zastřená.
Včera v náruči mu ležela,
dnes od hrobu jeho běžela,
zítra dítě jemu porodí,
pak život hned svůj zahodí…

Už v náruči mu ležela,
od hrobu jeho běžela,
dítě jemu porodila,
život svůj však uchovala.

Jsi…
… sladká jako med,
krásná jako květ,
něžná jako pírko,
opojná jak vínko…

…říká jiný před spaním.
Autor Tessap, 05.11.2007
Přečteno 305x
Tipy 2
Poslední tipující: Roger, Lillous
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí