Myšlenky

Myšlenky

Anotace: člověk si musí uvědomit,co je pro něho důležité

Vzpomínky jsou krásná věc,
nesmí ti vlézt pod kůži,
to pak člověk zatouží,
zpátky do minulosti se vnést.

Člověk myslí,že kamarády má,
a že je všechny dobře zná,
pak hrozné je procitnutí
a zjištění,že všechno je to klam.

Jdi budoucnosti vstříc,
hleď do svého tajemného nitra,
věř jen tomu nejbližšímu,
snad už myšlenka ti svitla?

Že věci budou takové,
jaké je sám budeš chtít,
vidíš samé bludy zrakové,
a chceš o všem jenom snít.

Pozvedni svou mysl výš,
nad hloupé lidské chápání,
a to co tam teď zříš,
je tvoje životní poslání.
Autor mikyša, 05.11.2007
Přečteno 298x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

ano tam kde andělé a hvězdy
hlídaj štěstí

05.11.2007 11:27:00 | vodnař

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí