Myšlenka o pravdě

Myšlenka o pravdě

Anotace: myšlenka o pravdě

Nechť pravda je všeliká,
každý před ní utíká,
nechoď nikam vždyť už stůj,
já znám přeci osud tvůj.
Nechoď nikam zůstaň stát,
já tu pravdu chci už znát.
Až daleko půjdeš
a na konci budeš,
se svými silami
a čistým svědomím,
zjistíš,že ta pravda
je všude stejná.
Tak zavři oči
a poslouchej šumění vody
a ptačí zpěv.A poznáš,
na čem ti v životě,
má nejvíc záležet
Autor mikyša, 05.11.2007
Přečteno 299x
Tipy 1
Poslední tipující: Kšanda :)
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

pravda je v rukou vítězů
a tím to je
a pak chtí do ráje?

05.11.2007 11:26:00 | vodnař

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí