Aeon

Aeon

Anotace: tarot a vnímání zevnitr

Aeon

Tři plody v zemi žijí
co spatří, víc neskryjí

kolik dětí tolik těl
to jsi nevěděl…

jdeš s prstem mezi zuby
z ráje do záhuby - z bláta do louže

s modrou ženou místo nebe
tma z Tvých očí – světlo z Tebe…

jsi větší než jsi chtěl
v jednom z miliónů těl…
Autor Stepa, 02.06.2005
Přečteno 265x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí