Maluj!

Maluj!

Anotace: ...

Dal jsi mi štětec do ruky
Starou sololitovou desku
A řekl jsi maluj!
Žlutou sluneční
Namalovala jsem
Žluté nebe
Jako by se slunce rozlilo
Bílou měsíční
zář kolem země
Jakoby světlo z měsíce
Zemí bylo
Modrou půlnoční
Vetkla jsem chlad do tvých očí
Jakoby už nic nebylo
A rudou srdeční
Jsem rozlila po nebi
Místo záře hvězd.
Autor Andee, 05.11.2007
Přečteno 250x
Tipy 3
Poslední tipující: pejrak, el viento, Kšanda :)
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

vždycky jsem věděl, že jsi skvělá malířka...

06.11.2007 14:55:00 | el viento

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí