Paskvil blues

Paskvil blues

Anotace: netradiční blues na známé téma

Paskvil Blues

Nic neznám, nic nevím, nic neumím
Jen mý struny, hlas, těm rozumím

Jsem jak temnej flek
Na naškrobeným prádle
Běžný společnosti

Jsem jen tu pro vztek
Lžím co lháři balej v sádle
Běžný společnosti

Jsem blbec, jsem tupec, provokatér
Všem těm zrůdám zas jsem sabotér

Jsem zas sýček dne
Tak takhle temně houkám
Svojí společnosti

Jsem co žlučí hne
To proto, že se koukám
A hledám souvislosti.
Autor Dermgen, 02.06.2005
Přečteno 279x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí