Stejně na tebe budu čekat

Stejně na tebe budu čekat

Anotace: s falešnou nálepkou mrchy

Vytratit se do mlhy
s falešnou cedulkou mrcha
která nepodléhá pocitům

a stejně na tebe budu čekat
až se přijdeš zeptat
jestli mi není zima
že cedulka mě nezahřeje

Hrdě odpovím Ne, díky
a budu si třít holé paže
pro kousek tepla
z tebe

Rozumíš...?
Autor Elvíra Adamsonová, 05.11.2007
Přečteno 357x
Tipy 1
Poslední tipující: Oči
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Já rozumím.

13.02.2008 16:46:00 | Oči

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí