setkání

setkání

Anotace: no prostě jsem si našel novou kamaradku a toto je pro ni

Já čekám na ten den ,
když vyjdu z domu ven.
Pojedu směrem k Vyškovu a potkám jednu osobu.
Uz nebude to virtuálně,
jen doufám že to bude správně
už konečně tě budu vidět,
na počítači jsou schůzky snadné
ty zas budeš vydět jak před tebou se budu stydět.
budu se třást hledat slova,
myslím na to znova a znova.
Snad najdem společnou řeč,
už se těším,
leč slíbyl jsem ti pusu na tvář,
až ji dostaneš teprv mne poznáš i toho se dost děsím.
Nebo také na ústa??
kdo ví podle situace nebo gusta??
Tím pádem vznikaj kamarádi,
snad dlouho budou se mít rádi.

Kubík a Vendulka
Autor filipika, 05.11.2007
Přečteno 477x
Tipy 2
Poslední tipující: wigi.sama
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí