Příteli

Příteli

Anotace: on už to četl...jenom nevím jestli ví, že to bylo jemu

Kde jsi byl tu noc, co brečela?
Obejmout nic jiného nechtěla.

Nechtěla ti říct, jak právě se cítí.
Věděla, že depka za ruku ji chytí.

Pohladí ji po tváři, vypustí slzy,
řekne jí, drahoušku, moc mě to mrzí.

Chtěla jen přítele, co vedle by stál,
tu hnusnou depresi za vlasy vzal.

Sedl si, pohladil, trochu se smál.
Slzy jí osušil, pak za ruku vzal.

Co bylo dál, to ví Pán Bůh sám,
já jenom vím, že tenhle sen znám.
Autor Maddean, 05.11.2007
Přečteno 293x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí