Sedím v kupé, ve stanici

Sedím v kupé, ve stanici

Anotace: Vlak je velice inspirující prostředí

Sedím v kupé, ve stanici
Čekám, vlak čeká se mnou,
Nebo já s ním
A poslouchám
Cynizmus naděje dnešního věku

Kolem drnčí cizí vlaky
Noc pomalu přichází, den to vzdává
Okolo
Řeší se osudy, lásky a pády

Sedím v kupé ve stanici
Cizí vlaky odjely
Stojíme
Ve strojním tichu poslouchám
Lidské hlasy

Divím se,
A trochu si zoufám
Autor Asinar van Martinaq, 05.11.2007
Přečteno 293x
Tipy 2
Poslední tipující: Lota
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...máš pravdu...co básní inspirovaly vlaky...

07.11.2007 21:23:00 | Lota

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí