Proč?

Proč?

Anotace: Mno.. proč??? Krátká ale výstižná

Sbírka: Básničky..., Básničky od srdíčka...

PROČ??

Proč jsi to udělal?
Měl jsi snad nějaký důvod?
Nic nedokáže ranit jako tohle,
je to skoro jak podvod.

Proč zraňuješ moje city?
Proč sis nimi zahráváš?
Proč říkáš tyhle zlé věty,
kterými lásku zhasínáš...
Autor mikysek55, 05.11.2007
Přečteno 461x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí