Jsi...

Jsi...

Anotace: pro jednoho kluka, který je k sežrání

Sbírka: Básničky..., Básničky od srdíčka...

Jsi...

Jsem řízena svou myslí,
Ovládaná city.
Jediné, na co právě myslím,
Jsi ty.

Ty jsi střed mé galaxie,
Jsi středem mého vesmíru.
Ve mně láska k tobě žije
Jen na tebe myslím každičkou hodinu.

Miluji tě a nenávidím,
Nevím, proč to je.
Každičkou noc jen pro tebe bdím,
To pochopí ten, kdo miluje.
Autor mikysek55, 05.11.2007
Přečteno 332x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí