Rozcestí

Rozcestí

Anotace: není těžké se rozhodnout, srdce správně napoví...ona i on to přesně ví...

těžký tón
pád a zvon
zůstala jsem stát

ona a on
kdo má koho rád
mám to nechat tak?
čekání na zázrak?
....

ale to ne
víš to ty
a vím to já
zklamaná

pár kroků
a několik slov
poslední sloku
navršit rov

rozhodnutí
neslevím ti
buď ona
a nebo já
kyvadélko lásky
se kývá do rána

sbíráš odvahu
není jí dost
nezvaný host
stojí na prahu

už nezveš dál
přesto dál
zní naše requiem

žijem a nežijem

v mých horkých dlaních
srdce leží na nich
je celé jenom tvoje
nepoznal jsi boje
které mi tě vzaly

trápím se
snad pocit jen malý....

vrať se mi zpátky
slabiku k slabice
přeju si velice
ten čas krátký

S TEBOU

(nikdy nezapomenu)
Autor Verena, 05.11.2007
Přečteno 268x
Tipy 5
Poslední tipující: Raduzk, Bíša, WhiteSkull
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

:o)

06.11.2007 00:45:00 | Bíša

...ono je to vlastně podobné tomu co jsi napsala ...jen trochu jinak ...

05.11.2007 22:48:00 | WhiteSkull

četla jsem....síla...děkuji za nasměrování

05.11.2007 22:09:00 | Verena

...přečti si poslední od Ona a on ...

05.11.2007 22:03:00 | WhiteSkull

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí