To se zdál sen

To se zdál sen

Anotace: "K"

Svírala jsem Tě maličký,
z posledních sil v roztřesené náruči.
Na svět přišel si v bolesti,
v lásce Tě vychovám..

Jen plač můj maličký,
zhalený v modré peřince.
Tys poklad jediný,
co dává smysl rodičce.
Žít a v náručí Tě houpat dál..

Cumlej si prstíčky maličký,
směj se a dívej se těmi kukadly.
Líbat tě budu na hlavičce,
a v noci vstávat, když se budeš bát.
Houpat tě, konejšít, abys neplakal..

Jen v klidu spinkej maličký,
mateřská láska, pouto mezi námi roste.
Já budu hlídat sny Tvé,
a až usneš, tepve má lampička zhasne.
Jsme teď dva, ani jeden sám,
tak spinkej, můj maličký Míšo..

… proč probouzet ze snu se mám?
Autor Analisieren, 05.11.2007
Přečteno 278x
Tipy 11
Poslední tipující: Hurvinekkk, carodejka, malá čarodejnice wiggová netopýrková, Bíša, jedam, WhiteSkull
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezoucke ...

07.11.2007 19:15:00 | carodejka

roztomile konejšivá melodie ...

06.11.2007 08:25:00 | vapiti

:+))

06.11.2007 00:49:00 | Bíša

***

06.11.2007 00:46:00 | jedam

...1*...

05.11.2007 22:56:00 | WhiteSkull

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí