Život, ten není fér

Život, ten není fér

Anotace: ...

život, ten není fér,
dívám se na něj z jiných sfér
a nestačím se divit.

Život, ten není k žití,
jak se na to někdo cítí?
Je mi z něho zle.

Život, to je kurva stará,
nestará se, jenom hádá.
Co bych od něj měla chtít?

Živoření, či snad smrt?
je to jedno, tak či tak,
podívám se do oblak a řeknu sbohem…
Autor Tessap, 06.11.2007
Přečteno 312x
Tipy 2
Poslední tipující: Roger
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí