Neplačte..

Neplačte..

Anotace: **

Slzy stékají po tváři,
která se úsměvem rozzáří,
smáčejí solí suché rty,
které vypráví lidské sny.

Snad chtěla křičet
a možná chtěla se i smát,
ale kdo by chtěl slyšet
a její slova znát?

Snad jen druhé její Já,
které ví, jak na tom je,
a které ji dosti dobře zná
a ví kolik slz ještě prolije.

Tak neplačte, oči zamlžené,
neroňte slzy z nachlazení.
Když chcete plakat tak buďte smutné,
nic jiného důvodem pro slzy není.
Autor Inies, 06.11.2007
Přečteno 335x
Tipy 5
Poslední tipující: Erion Fate, blue
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc hezká, člověk by měl mít důvod plakat

18.01.2008 09:24:00 | Erion Fate

Já už ani nevím, co slzné kanálky vlastně znamenají,
snad jen při silnějším poryvu větru, nebo když ti
něco spadne spadne do oka.

17.11.2007 12:40:00 | jehlaspichlas

někdy to jde velmi těžko, neplakat

06.11.2007 14:42:00 | blue

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí