Stvůra noci

Stvůra noci

Anotace: O tom, že i stvoření noci může mít duši a v ní smutek

Úsměv na tváři
Slzy v očích
Měsíc zazáří
Svět se mi točí

Měsíc můj přítel
Slunce můj hrob
Áres můj ctitel
Já nejsem snob

Žiji ve stříbrném svitu
Slunce již nespatřím
Noc a život vskrytu
Rány živých tvorů lehce ošetřím

Je těžké být stvůra
Áres a já; smutná dvojice
Tenhle život je noční můra
V duši pocitů směsice

Všichni závidí věčný život
Nechápu, co na tom vidí
Smrt přišla by vhod
Mí dávní přátelé už nejsou živí

Úsměv zmizel z tváře
Z očí kanou slzy
Stříbrná měsíční záře
Kéž skončí to utrpení brzy
Autor Santinan Black, 06.11.2007
Přečteno 284x
Tipy 7
Poslední tipující: Akae, Azazen, Rikitan
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jednou vyjdeš ven,
spálí tě slunce, bílý den,
pak utrpení zmizí a přijde věčný sen.
Moc krásná.

07.11.2007 10:50:00 | Azazen

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí