Nevěsta

Nevěsta

Anotace: Keltská nevěsta, jenž ihned stala se vdovou

Květy do vlasů vpletené
Úsměv ve tváři pohledné
Krásná nevěsta září celá
Mladá Keltka smělá

Usmála se na svého muže
Kdesi zacílila kuše
Polibek stvrdil sňatek
Z růže spadl okvětní plátek

Tětiva zadrnčela divoce
Šipka našla mužovo srdce
Manžel kácí se k zemi
Z úst unikají přerývané steny

Padla na kolena u jeho těla
Starou keltskou baladu pěla
Na hruď složila svůj věnec
Věděla, že tohle je lásky konec
Autor Santinan Black, 06.11.2007
Přečteno 326x
Tipy 6
Poslední tipující: Akae, Bíša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

A velmi smutný...

06.11.2007 16:46:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí