Proč?

Proč?

Anotace: .....už to tak bývá

Pamatuješ? Na ty naše chvíle první,
proč? Nic už z toho znovu není.

Proč? Musím zůstat jenom sám,
Proč? Nemůžeme spolu býti dál.

Proč? Se vídat nemůžeme,
Proč? Když se tak moc milujeme.

Proč? Musím být už jen kamarád,
Proč? Když tě mám tak strašně rád.

Proč? To nejde začít znovu,
Proč? Odpověď už asi nedostnu.

Proč? Musíme být rozděleni,
Proč? Nezůstat milováni.

Proč, ptát se teď už nemá cenu,
zpátky tě už nedostanu.

Byli jsme rozděleni proti naší lásce,
ani jeden jsme nevyhráli v sázce.

Zařídil to někdo jiný,
někdo kdo jen v nás mílí.

Můžou se všichni snažit o co chtějí,
ale nezmění to, že MILUJI.

Bude to tak napořád,
budu tě mít navždy rád.
Autor Cryitious, 02.06.2005
Přečteno 299x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí