[NESMĚLÁ, HŘÍŠNÁ...]

[NESMĚLÁ, HŘÍŠNÁ...]

Anotace: ...

Barva jitra lákala mě k dotyku
hříšnice oděla se v modrý šat
závojem slz, perel a pavučin
slz křehkých bytostí
přikryla zahradu v nebeské dálce
vítej
a vejdi
nebeská dálka lákala mě k dotyku
dotyk tíží a nechává věci rozplynout
a sen lákal mě k dotyku
ve snu spojily se dvě duše snem
v barvě ticha
naučil jsi mě, že život se tě (do)týká
váhá,
nesmělá snem nad hladinou
a očima za obzorem
ptačího zpěvu
Autor Kráska, 02.06.2005
Přečteno 312x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí