Smím prosit?

Smím prosit?

Anotace: Nešetřete kopanci...

Když deprese řekne
smím prosit,
bojíte se odmítnout?

/Každej uvnitř svý uzamčený schránky,
bez jmenovky,
"nevhazovat pocity,
ani reklamní letáky na štěstí"/

Houpačka se houpe sama,
tebe nepotřebuje...
a zmrzlina se rozteče taky sama..
dostihnul tě pocit absolutní nepotřebnosti

Stydlivě koukáš na svý střevíčky
obalené bahnem traumatu
přemýšlíš,
jak by se otiskly jejich podpatky
do pozadí těch pokrytců...

Tak se zvedni,

A KOPNI!
Autor mattoni.uz.neni, 06.11.2007
Přečteno 286x
Tipy 7
Poslední tipující: stmivani.na.lepsi.casy, Bíša, Pišák, už ne pernikova princezna
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ano!

12.11.2007 20:19:00 | Bíša

Super vyjádřeno 1*

08.11.2007 18:17:00 | Pišák

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí