Pohádka?

Pohádka?

Trochu se ztrácím mezi hlavami
sedmihlavého draka
Někdo mi ukradl meč,
no to je výsměch!

Vlez si do tlamy, maličká!
No, mě se moc nechce...
A ptal se tě kdo?
Já?
Ale. Nebuď ubohá!
Já nejsem!
Ne? Tak proč mě nezabiješ?
Zabiju!
A heleme se, už se třesu, když tě tak vidím v tom koutku

A jak to bude dál?
Přemůže princezna draka?
Kdože? Vy věříte na draky?
Víte, jak to myslím
Samozřejmě.
Problém je, že ta ubožačka nevidí, že má meč za opaskem.

Mami, a jak to skončí?
Princ vytasil meč a
sťal drakovi všech sedm hlav!
A získal potom princeznu?
Ne, holčičko, získal sám sebe
Autor Odváté zrnko popela, 06.11.2007
Přečteno 405x
Tipy 4
Poslední tipující: fr33zon3, spare
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

chach, dík:)) Já mu to posílala a jásal, to si piš;-)

06.11.2007 20:57:00 | Odváté zrnko popela

Skvěle !
Jung by měl radost !

06.11.2007 20:48:00 | spare

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí