(Na) co vlastně...

(Na) co vlastně...

Anotace: jen tok myšlenek, nic víc...

Co vlastně slyšet chceš...
že Tě chci a že mě nedostaneš...
že Tě miluji a že se ve mně pleteš...
že Tě opustím a že na mě nezapomeneš...
že jsem anděl a že do pekla se dostaneš...

Na co vlastně se mnou myslíš...
že mě chceš a přesto s jinou spíš...
že jsi anděl a přesto na hříchy myslíš...
že mě nezraníš a už lží k mému srdci míříš...
že mě miluješ a nakonec mě stejně opustíš...
Autor Sparkle, 06.11.2007
Přečteno 278x
Tipy 2
Poslední tipující: Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí