Slunce

Slunce

Anotace: ...Co nám štestí dává...

Bylo letní odpoledne,
já čekám na tebe,
na pohodu až zavládne,
když vstoupím do nebe.

Tou pohodou jsi ty,
co do nebe táhne,
tvé sladké rty,
jak z nich láska prahne.

Přibližují se víc a víc,
všechny smysly matou,
jedno slovo říkajíc,
chci být jenom s tebou.

Celý z toho poblázněn,
skáču jako osel,
tvojí láskou poháněn,
navždy být tvůj posel.

Hned se cítím šťastnější,
když vím že tu jsi,
že mě vždycky potěšíš,
když mám depresi.

Jen ty všechno rozzáříš,
všechny teplem nadchneš,
jen ty všechno vytvoříš,
a hvězdy se dotkneš.

Jediné jsi na světě,
kdo nám štěstí dává,
a každé planetě,
slunce teplem mává.
Autor Cryitious, 02.06.2005
Přečteno 347x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí