Karneval

Karneval

Anotace: ...

Oslavy, ach, kdo by je neměl rád,
tak za co půjdeš, nesmíš se ptát.
Překvapení to pro každého, jakou pak
masku vezmeš si na noční rejdy karnevalu,
já ti dám k tomu dobrou radu.

Veselou a upřímnou masku musíš míti,
abys mohl s ostatními vesele si žíti.
Veselosti oddávej se vždy plnými doušky
o půlnoci sejměme si ty tajemné roušky.

Škrabošky a závoje za znění hlučné hudby,
veselme se, radujme se strhněme je z nudy.
Bez přetvářky a beze lstí oddejme se zábavě,
nelitujme ničeho, o co vlastně v bytí jde.

Veselí a radovánky uplývají velice,
protancujme všechny noci, protancujme střevíce.
Bavme se a radujme se noc co noc až do rána,
vždyť to není žádná špatnost jenom sladká zábava.

Masky rejdí, veselí se nebojme se radosti,
i když všechno jednou končí, syti budem toho dosti.
Noci černé v barevnosti, hemžili se tady hosti,
každý s jinou emocí s době těžkou nemocí.

Kouzelné to noci byly beze lží a hádek, plné smíchu,
marnosti, bez obav a válek.

A co nám vlastně život dal?
Hru jménem karneval.
Autor ninive9, 07.11.2007
Přečteno 315x
Tipy 1
Poslední tipující: Pišák
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hurá do tance a veselení...

08.11.2007 13:57:00 | Pišák

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí