Vy

Vy

Anotace: ...

Syté, umaštěné tváře
pivem, tupostí se živí
pod nizoučkým kravím nebem.
Stěžují si na život,
mňa a mňu, ach jejky, jojky,
miláčku, nebeská lásko.

Stěžují si na minulost,
idolové skví se v rozích,
mlčenlivé, blbé zrůdy;
ten, co sedí v čele stolu
každý den před nimi tančí
tělomilné, kruté tance.

Ach, vy zadky libované,
čekejte, vy lásky drahé,
na odplatu...

U stropu se sráží tma.
Autor Nuiko Nori, 07.11.2007
Přečteno 317x
Tipy 1
Poslední tipující: Chancer
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

napřed mi to přišlo jako kec...po chvíli jsem pochopila...nic není,jak se zdá

22.11.2007 20:35:00 | ztracená

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí