Poétové blazí

Poétové blazí

O lásku prosím pokorně,
vy mi rozumíte, poétové blazí
a v mrazu odporném
pod okny stojíme tu nazí.

V žilách touhou vře krev,
srdce v hrudi zběsile tluče,
pak na rozbořených zdech
zůstanou otištěny, láskou zkrvavené naše ruce.

Přesto o lásku prosím pokorně
s vámi, poétové blazí
a dlaně vztahujeme neskromně,
k citům co tak schází.
Autor Jindřich Mokroš, 07.11.2007
Přečteno 319x
Tipy 4
Poslední tipující: pavlis, Cecilka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

O lásku prosíš nesměle,
o kapku vody živé...
však i tvé srdce kostelem
a mnohý k němu přijde,
by zase tebe poprosil...
pak dlaň s dlaní se spojí,
odkudsi začne padat déšť
průzračné živé vody...

:o)

07.11.2007 21:12:00 | Cecilka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí