Autoportrét

Autoportrét

Anotace: Básnička, ve které se vyznávám z kdečeho, a vlastně odkrývám svou pravou tvář. Budiž mi to k dobru, nebo použito k zatracení.

Říkají, že píši pořád o duši
O tom že mi štěstím srdce buší a zoufalstvím zas nebuší
Místo abych se staral, kdy co a taky za kolik
V dnešním postmoderním světě, zpropadený romantik!

Že prý jsem bohém, v dnešním světě střídmosti
A skromný zas, kde bohém měl bych být
Oběť svojí vlastní vilnosti
Don Quiot de la Mancha co chtěl by mlít

Cyrano de Bergerac bez rýmu a bez nosu
Troufalý a věčný uživatel IDOSu
Co píše podle vzoru romantických básníků
A svůj rozum věší často na kliku
Autor Asinar van Martinaq, 07.11.2007
Přečteno 731x
Tipy 4
Poslední tipující: Mraveneček, malá čarodejnice wiggová netopýrková, Severka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

na kliku? hloupost, zanechat toho...

12.11.2007 12:45:00 | malá čarodejnice wiggová netopýrková

;) dobrý nápad...

07.11.2007 20:45:00 | Severka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí