Po hlavě do snů

Po hlavě do snů

Anotace: Je to rychlovka a taková změť myšlenek jedný plnoletý zdaleka nadospělý holky...

Neuznávám realitu
a vrhám se do snů
Rovnou po hlavě
padám do jejich hlubin

Létám v oblacích
Chvíli žiji v moři
Nemohu spadnout
ani se utopit

A vidím křehké víly
tančící na louce
I jednorožce bílé
jako jejich duše

Jak plivou oheň
velcí draci trojhlaví
A rytíři na koních
udatně je zabijí

Nechci se už probudit..
Autor brunnerka, 07.11.2007
Přečteno 388x
Tipy 3
Poslední tipující: pejrak, Pišák
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jen tak dál, přeji hodně štěstí...

08.11.2007 11:57:00 | Pišák

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí