Zdraví je vzácné

Zdraví je vzácné

Anotace: Pro někoho fajn co trpí jak já.Ali my se nedáme

Dvě duše spřízněné,
vůbec se neznají.
I když jsou daleko,
stejně se potkají.

Je to jen náhoda?
Nebo snad rána osudu?
Že jsem dnes potkala,
rovnakou osobu?

Životem zkoušené,
osudem lomené.
To co skoro každý má,
nám obloukem se vyhýbá.

Chraňte si své zdraví,
má ho každý jedno.
Co by jsme za to daly my,
kdyby si k nám sedlo.
Autor smoulinka, 07.11.2007
Přečteno 278x
Tipy 2
Poslední tipující: muškát
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí