Komentářový triptych

Komentářový triptych

Anotace: inspirováno verši zdejších autorů, odkaz tak trochu formou e-mailovou ;-)

Re: Nejistá... [Bůchví]
-----------------------
Když sním svůj tajný sen
na talíř koukám jen
ať listopad či leden
sen-nesen... je sněden...

Re: Malá holka [Pišák]
----------------------
Ukryté vzpomínky, vyhřáté kamínky
co na podzim života
když plamen svíce třepotá se stíny po zdech svého bytí,
pak říkáme si, proč nebyli jsme více hbití?

Re: Zchvácení [Amelie de Montmartre]
------------------------------------
V rýmy skládaná slova,
zkoušet to zas a znova,
a myš Lenku do nich schovat,
a zhluboka se nadechovat.
To až se na Tě osopí
ten, kdo ta slova pochopí...

---------------------------
A díky za to, že tu jste...
Autor Brbla80, 07.11.2007
Přečteno 319x
Tipy 6
Poslední tipující: Já Esther Ruth, Pišák, carodejka
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ááách=)

13.11.2007 17:14:00 | Já Esther Ruth

Díky i ode mě přijmi prosím,
neb u srdíčka všechny vás nosím.
Bez vás tady na literu,
bylo by mi hůře, věru:-)

08.11.2007 10:38:00 | Pišák

Jak krasne umis verse podat, nezbyva nic jineho nez podekovat.

08.11.2007 00:21:00 | carodejka

Jak krasne umis verse podat,
nezbyva nic jineho nez podekovat.

08.11.2007 00:19:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí