jak se zapomíná

jak se zapomíná

Anotace: careviči

Jak s zapomíná
na noc, kdy slunce
nešlo spát.

Zářilo nad tvým čelem
-zůstalo tam napořád.

Jak se zapomíná,
když v dlaních
probouzelo se srdce za
svítání.

Jak se zapomenout dá,
když v tuto dobu,
skoro včera.
Naše těla
zahořela.

Jak se zapomíná,
když ten ,
co zůstatměl
i se sluncem odešel..
Autor Liduška, 08.11.2007
Přečteno 236x
Tipy 6
Poslední tipující: Boscai, vodnař, jára spots, Marfuša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ráda jsem si to přečetla, pěkné.

20.12.2007 15:06:00 | Marfuša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí